09.12.2016 atelierul de grafică

Eu nu știu pe nimeni care să-și fi atras numele Fulg de Nea de la prieteni și apropiați. Pare mai degrabă numele unui personaj dintr-un basm sau dintr-o carte cu indieni. De aceea, când am citit acum 2-3 ani povestea vieții lui Wilson Bentley, aka Snowflake Man, mi s-a părut de o incredibilă minunăție. Și nu numai pentru că acest om a fost „poreclit” Fulg de Nea și a rămas cu acest nume până și pe piatra de mormânt. Ci pentru neobișnuita lui viață.

Pe scurt, [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 581

 

 


 

 

 
09.11.2016 atelierul de grafică

În 2016, Galeria Posibilă susține debutul editorial a trei artiști cunoscuți pentru lucrările lor în domeniul fotografiei, Lucian Bran, Michele Bressan și Bogdan Gîrbovan. Contribuim astfel la diseminarea a două proiecte artistice de interes în mediul cultural național și internațional, și, implicit, la cunoașterea artei contemporane, cu precădere a fotografiei. Liantul comun celor două proiecte (Borrowed Territories și R.A.P.I.) este relaționarea cu [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 435

 


Tags:

 
12.10.2016 atelierul de grafică

Gata, Ospățul e gata. Poftiți de vă înfruptați, chiar din mâinile autorului!
Da, Călin Torsan a mai scris o carte, și o lansează azi la club A. Apoi ne mai și cântă. Două bucurii la un loc. Mulțumim Călin, Editura Casa de pariuri literare, Multumult.

Event FB https://www.facebook.com/events/311609215876270/

Editura Casa de pariuri literare
Producție Tudor Bogdan Alexandrescu
Redactor Cristina Ștefan
Coperta Ciprian N. Isac (Atelierul degrafică)
Tipar Mega Print, Cluj-Napoca

Mai [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 589

 


Tags:

 
30.03.2016 atelierul de grafică

Joi 31 martie / 18:00, Ceainăria librăriei Cărturești Verona

La prima vedere, limba română și limba cehă sunt cât se poate de diferite. Privind atent, însă, se poate observa că în cele două limbi există multe cuvinte asemănătoare. Majoritatea acestora sunt de origine slavă și au ajuns în limba română prin influențele limbilor vecine slave, ca sârba, croata, bulgara, ucranineana. Pe deasupra, în limbile română și cehă există o serie de cuvinte preluate din [...]
MAI MULTCOMENTARII (1)Vizualizări: 873

 


 
16.03.2016 ciprian isac

Revista Igloo apare, începând cu acest număr, 170, într-un nou format. Altul nu numai mai trainic și mai frumos dar semnificativ mai bun. Prin materiale, format, finisări, conținut editorial, abordare.

Invitați la RFI la emisiunea Zebra a Mihaelei Dedeoglu, Bruno Andreșoiu și Adrian Ciocăzanu au derulat povestea Igloo Media, a revistei și a celorlate produse editoriale.

Întrebați, spre final, ce vor face cu revista de-acum înainte ei au răspuns:

Nu vrem să facem altceva, vom [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 550

 


 
26.02.2016 atelierul de grafică

Sigur că nu a fost perfect, dar a fost FOARTE MIȘTO.
Mulțumim Raluca, Șerban și Mihai, Corona și Frontline Club Bucharest, gazdei mai mult decât șarmante, Eclecticó Studio și prietenilor noi și vechi care au venit, au avut și au încredere în damblalele noastre – pe care ne străduim să le facem cât mai bine!

Fotografiile de mai jos, nicidecum profesioniste, povestesc foarte bine despre seara în care s-a lansat Reclame fără capitalism…

Parteneri
Proiect editorial [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 882