05.05.2015 cărturești
Cercul literar, îl are ca invitat la această ediție pe Cristian Teodorescu. În cadrul evenimentului se va citi din opera autorului și vor avea loc un dialog cu publicul, inclusiv o secțiune de Q&A, și o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfășura în librăria Cărturești Verona, joi, 7 Mai, începând cu ora 19:00.

Cristian Teodorescu a absolvit în 1980 Facultatea de Filologie a Universității din București. În perioada studenției și după absolvire a fost membru al Cenaclului de proză "Junimea", îndrumat de criticul și profesorul Ovid S. Crohmălniceanu, și a frecventat Cenaclul de Luni, coordonat de criticul și profesorul Nicolae Manolescu. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România. În prezent este redactor la ziarul Cațavencii și deține o rubrică permanentă în săptămânalul România Literară, unde este redactor. Publicații A debutat în 1985 cu volumul de povestiri Maestrul de lumini, după ce fusese inclus în volumul colectiv Desant '83 (1983).După debut, publică volumele: Tainele inimei (roman, 1988); Faust repovestit copiilor mei (1991); Povestiri din lumea nouă (1996); Îngerul de la benzinărie (Editura Paralela 45, 2003); Medgidia, orașul de apoi (Editura Cartea Românească, 2009).
Vizualizări: 606

 

 


Tags:  

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite