04.12.2014 cărturești
E greu să fii Moș Crăciun în vremurile astea. Trebuie să jonglezi cu liste lungi, cu așteptări  mari, cu presiunea de a aduce fiecăruia cadoul perfect. Și trebuie să livrezi totul la timp, negreșit.
Din aceste motive, ne-am hotărât să-i dăm o mână de ajutor celui care de ani și ani de zile ne aduce pe față un zâmbet mare în dimineața de Crăciun.
Librarii Cărturești i-au pregătit mai jos o selecție de cadouri pentru toți cei care au fost cuminți și au ajuns pe lista lui. Moș Crăciun, dacă ai nevoie de inspirație, ești la un click distanță de ea!
În plus, în perioada sărbătorilor toate comenzile peste 50 de lei ajung sub brad cu transport gratuit. Și frumos împachetate, pentru ca moșul să aibă o grijă mai puțin. Mai multe pe carturesti.ro

Foto Ema Cojocaru

Vizualizări: 895

 

 


Tags:

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite