31.05.2013 carla duschka
Drei Länder eine Sprache Deutschland Österreich Schweiz | Trei țări aceeași limbă Germania Austria Elveția a fost ținta mea principală. Standul nu e mare, e simplu, curat – dar acaparează prin cărțile pe care le prezintă. Pentru graficieni, designeri, fotografi, arhitecți există o grămadă de cărți bine făcute, frumoase și foarte spectaculoase unele, numai bune de atins, răsfoit, citit, întors pe toate fețele.


Edituri precum gestalten sunt foarte bine reprezentate, dar si Steidl are câteva excelente albume foto; apoi sunt de văzut unele romane grafice de nota 10 și câteva dintre cele mai frumoase cărți germane ale anilor recenți; și bineînțeles multe cărți simpatice pentru copii.
Cu alte cuvinte, încă o lecție de profesionalism.


La doi pași, standul Idioma, cu marfa românească în materie de "cele mai frumoase". Nu comparăm, dar ne bucurăm că lucrurile încep să se miște. Și nici nu stăm așa rău…


carla duschkaeste licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și asistent universitar în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.
Vizualizări: 2356

 

 


Tags:           

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite