04.12.2011 ciprian isac
Reluăm astăzi o rubrică întreruptă acum ceva vreme, sugestiile săptămânale sau weekly GF suggestions sub forma bannerelor colorate din stânga și drepta site-ului.
În partea stângă veți găsi întotdeauna sugestii sau cele mai noi posturi din arhiva graphicfront, iar în partea dreaptă jos vor fi bannere cu trimitere către site-uri care ne plac și pe care le recomandăm.
Desigur suntem curioși și de părerile voastre - nu uitați că puteți lăsa o vorbă la commenturi, sau o sugestie a voastră; de altfel, orice fel de feedback ne bucură și ne este de folos.
Enjoy!
ciprian isaceste licențiat în grafică (Universitatea de Arte, București). Cofondator al Atelierului de grafică, în anul 2005. În anul 2010 pornește Graphicfront, proiect ce include printre altele și seria cărților Grafică fără computer. Lucrează ca graphic designer specializat în publicații și grafică de eveniment (Romanian Design Week, Street Delivery, CNDB, etc). Pe alocuri mai gândește și realizează design de obiect expozițional și gestionează diverse proiecte de echipă.
Vizualizări: 1471

 

 


Tags:

 

 

Mc Ranin

15.12.2011 la 11:35

DomnuleJACOBrnrnLa Deva s-a deschis TEATRUL de ARTA acum un an si eu sunt Director artistic.rnCladirea este de la 1911 in stil Art Nouveau , complet restaurata. In holul principal expunem lucrari de arta plastica aproape lunar ...ca o extensie a galeriei UAP din Deva, lansam carti, organizam concerte. In anul care a trecut s-au jucat peste 70 de titluri iar noi am avut noua proiecte... Avem in lucru un spectacol de teatru imagine dupa poemele lui Gherasim Luca regizat de Horatiu Mihaiu... Un spectacol regizat de M.Maniutiu dupa poemele ALCOOL de I.Muresan cu Ada Milea, un fetival de o zi conceput de Ion Barbu, poezie, pictura, grafica...etc. Incerc sa construiesc ceea ce am pierdut prin plecarea mea de la Targoviste...festivalul Babel si un teatru tanar si dinamic. rnVa multumim pentru interes.Sarbatori fericite ! RANINrnrnCONTACT ; artistic@teatrudeva.ro

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite