25.05.2017 graphic design
Ediția aniversară Romanian Design Week (V) vă prezintă cea mai mare expoziție dedicată industriilor creative din România. 
Vă invităm într-un spațiu de peste 4000 de mp, pentru a descoperi cele mai bune proiecte de design, inițiative de succes și exemple de bune practici din ultimul an, dar și pentru a investiga împreună rolul creativității în 2017. Expoziția centrală Romanian Design Week, un proiect inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING Bank, reunește anul acesta 200 dintre cele mai bune proiecte realizate doaar în ultimul an de către 150 de designeri, graficieni și arhitecți români, precum și o selecție de expoziții satelit organizate alături de partenerii noștri și de prezențe  internaționale. Selecția lucrărilor a fost realizată de către echipa The Institute, alături de boardul creativ RDW: Adrian Soare, arhitect partener SYAA, Domnica Mărgescu, director de modă și Maurice Munteanu, editor de modă Elle Romania, Mihai Gurei, Creative Director și owner Intro, Ovidiu Hrin, Synopsis, Ștefan Ghenciulescu, arhitect, redactor-şef al revistei Zeppelin, Andreea Bădală, Fashion Designer-ul din spatele brandului MURMUR, Emilian Cartiș, Product Designer leading Product Design + Innovation pentru PepsiCo Europe, inițiatorul Design Council România și Ștefan Vasilachi, Group Creative Director, Geometry Global.

Designul expoziției Attila Kim
Graphic Design expoziție/ Ciprian N. Isac - Atelierul de grafică, Cătălina Zlotea 

Eveniment organizat de The Institute & ING Bank


Mulțumim tuturor celor cu care am lucrat. Pentru răbdare, încredere, anduranță:

Echipa The Institute
Roxana Zaharia, Maria Neneciu, Ioana Pîrvu, Alina Gavrilă, Paul Horjea 

Producție
Florin Niculae, Ștefania, Rodica - Kaustik
Adrian Lulciuc, Liviu Mihai, Mitică - High 8 


Vizualizări: 623

 

 


Tags:   

 

 

raluca arnautu

29.05.2017 la 15:15

Un spatiu interesant si pefect adaptat proiectului RDW.
Felicitari Graphicfront pentru participarea la acest eveniment! Ne-a placut foarte mult prezentarea voastra!
Raluca & Matei Arnautu

Reply

gf team

25.06.2017 la 08:08

- răspuns pentru raluca arnautu -

Mulțumim Raluca, ne vedem la anul :)

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite