03.01.2017 carla duschka
Într-o mare de layout și grafici de tot felul, ni se întâmplă iar desen la atelier. Uneori apar oameni care ne cer ilustrație și suntem foarte bucuroși să ne așezăm din nou la planșetă. Ne amintim de vremurile când doar desenam și realizăm, o dată în plus, cât de important este desenul în tot ceea ce facem. 

Vedeți în imagini propunerea mea de ilustrație, compoziție, concept grafic, a unui text foarte fain, scris de un tată împreună cu fiica lui. A Sweet Dream este o poveste în versuri, o aventură cu iz moralizator, despre tirania dulciurilor. 

Deși această lucrare s-a întins pe un interval prea mare de timp, ce a ieșit este, după părerea mea, un produs coerent, o cărțulie haioasă, pe care am lucrat-o cu drag. Iar farmecul edițiilor foarte mici care lasă loc pentru un pic de joacă și experiment este unul chiar foarte special! 

Mulțumesc autorilor pentru răbdare și încredere, și prietenilor pentru încurajare. 

Format 16 × 22,5 cm
Pagini 40
Text de Liviu și Anna Voicu
Limba engleză
Ilustrații, layout, copertă Carla Duschka (Atelierul de grafică)
Print digital
Legătură coasere cu ață
Tiraj 10 exemplare, semnate


Fotografii © Carla Duschka
carla duschkaeste licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și asistent universitar în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.
Vizualizări: 1143

 

 


Tags:      

 

 

Mirela Muresan

06.12.2016 la 13:14

Se pot comanda?

Reply

Carla

06.12.2016 la 14:01

- răspuns pentru Mirela Muresan -

Mulțumim pentru interes!
Acesta este un fel de tiraj-pilot. Dacă se vor strânge mai mulți doritori, e posibil să puteți comanda. :) Stați pe aproape!

Reply

Mirela Muresan

06.12.2016 la 14:04

- răspuns pentru Carla -

Multumesc pentru raspuns.

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite