19.12.2017 graphic design

Ne bucurăm să vă prezentăm o nouă lucrare meșterită în atelierul nostru: Scrisori de pe front, proiect editorial al Mirelei Florian ce a implicat și o imensă muncă de documentare. Dar nici treaba echipei de grafică nu a fost una ușoară! Rezultatul este o carte de 400 pagini și cam tot atâtea imagini, complexă și cu siguranță emoționantă. S-ar putea să vă placă și cum arată! 

Așa că vă așteptăm la lansare: miercuri, 20 decembrie 2017, ora 19, la [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 263

 

 


 

 

 
11.12.2017 graphic design

Mai avem mai puțin de 20 din cele 100 de Pachete numerotate și semnate. Stau frumos pregătite și își așteaptă fanii: devoratorii de grafică, iubitorii de vintage, colecționarii de ephemera, curioșii despre realizările comunismului, istoricii cotrobăitori, antropologii căutători de dovezi și explicații, documentariștii de orice fel, creativii de ieri, de azi și de mâine, împătimiții de design (grafic) și de cărți foarte bine făcute. :)

Toate cele 3 cărți sunt [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 1163

 


 
29.06.2017 graphic design

În perioada 3 – 6 aprilie 2017 a avut loc cea de-a 54-a ediție a celui mai important eveniment internațional dedicat publicațiilor pentru copii și adolescenți: Târgul de carte pentru copii, Bologna 2017.
Cât de important e ca toți vizitatorii din sute de țări, expozanții, cei ce muncesc la acest târg să găsească repede și să participe la tot ce îi interesează, vedem în cele ce urmează.

Pentru prima dată, evenimentul a fost susținut de o aplicație gratuită cu care [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 382

 


Tags:

 
14.06.2017 graphic design

De multe ori, mai ales în cadrul unui eveniment cu multă lume, grafica utilitară și identitară se pierde cumva printre multe altele. Ea este mai vizibilă pe web. E ca un instrument pe care-l folosești cumva firesc, fără să te gândești foarte mult la prezența lui. În schimb, dacă nu ar fi la loc, i-ai simți lipsa. 
Mai jos găsiți câteva dintre materialele făcute în acest an la ediția din București. Vă reamintim că tema din acest an a fost "Grădini Posibile"
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 422

 


Tags:   

 
25.05.2017 graphic design

Ediția aniversară Romanian Design Week (V) vă prezintă cea mai mare expoziție dedicată industriilor creative din România. 
Vă invităm într-un spațiu de peste 4000 de mp, pentru a descoperi cele mai bune proiecte de design, inițiative de succes și exemple de bune practici din ultimul an, dar și pentru a investiga împreună rolul creativității în 2017. Expoziția centrală Romanian Design Week, un proiect inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING Bank, [...]
MAI MULTCOMENTARII (2)Vizualizări: 708

 


Tags:   

 
08.05.2017 graphic design

Sincer, nu mă mir deloc că de sub frunce au ieşit buci. Întrebarea e de ce insistă toţi, fie că e Cioloş (cu logo-ul pentru 10 ani de Ro în UE), fie că e Firea (logo-ul bucureştean) cu populismul ăsta infernal în materie de grafic design instituţional. Asta e greu de făcut chiar şi când ştii ce faci şi eşti competent. Competiţiile astea deschise ca un exhibiţionist la shlitz atrag exact exhibiţioniştii complexaţi de prin toate cotloanele patriei. Să fii în juriu [...]
MAI MULTCOMENTARII (2)Vizualizări: 2093

 


Tags: