29.06.2017 graphic design

În perioada 3 – 6 aprilie 2017 a avut loc cea de-a 54-a ediție a celui mai important eveniment internațional dedicat publicațiilor pentru copii și adolescenți: Târgul de carte pentru copii, Bologna 2017.
Cât de important e ca toți vizitatorii din sute de țări, expozanții, cei ce muncesc la acest târg să găsească repede și să participe la tot ce îi interesează, vedem în cele ce urmează.

Pentru prima dată, evenimentul a fost susținut de o aplicație gratuită cu care [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 276

 

 


Tags:

 

 

 
14.06.2017 graphic design

De multe ori, mai ales în cadrul unui eveniment cu multă lume, grafica utilitară și identitară se pierde cumva printre multe altele. Ea este mai vizibilă pe web. E ca un instrument pe care-l folosești cumva firesc, fără să te gândești foarte mult la prezența lui. În schimb, dacă nu ar fi la loc, i-ai simți lipsa. 
Mai jos găsiți câteva dintre materialele făcute în acest an la ediția din București. Vă reamintim că tema din acest an a fost "Grădini Posibile"
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 300

 


Tags:   

 
25.05.2017 graphic design

Ediția aniversară Romanian Design Week (V) vă prezintă cea mai mare expoziție dedicată industriilor creative din România. 
Vă invităm într-un spațiu de peste 4000 de mp, pentru a descoperi cele mai bune proiecte de design, inițiative de succes și exemple de bune practici din ultimul an, dar și pentru a investiga împreună rolul creativității în 2017. Expoziția centrală Romanian Design Week, un proiect inițiat de The Institute și organizat în parteneriat cu ING Bank, [...]
MAI MULTCOMENTARII (2)Vizualizări: 541

 


Tags:   

 
08.05.2017 graphic design

Sincer, nu mă mir deloc că de sub frunce au ieşit buci. Întrebarea e de ce insistă toţi, fie că e Cioloş (cu logo-ul pentru 10 ani de Ro în UE), fie că e Firea (logo-ul bucureştean) cu populismul ăsta infernal în materie de grafic design instituţional. Asta e greu de făcut chiar şi când ştii ce faci şi eşti competent. Competiţiile astea deschise ca un exhibiţionist la shlitz atrag exact exhibiţioniştii complexaţi de prin toate cotloanele patriei. Să fii în juriu [...]
MAI MULTCOMENTARII (2)Vizualizări: 2008

 


Tags:

 
09.03.2017 carla duschka

Dragi prieteni, vă spunem pe puncte:
1. Festivalul de dans contemporan LIKE CNDB este în plină desfășurare. Vă recomandăm să mergeți. Avem parte de prea puține astfel de evenimente.. care să emoționeze, să enerveze, să inerveze. Și nu e vorba doar despre dans.

2. Noi, Atelierul de grafică, suntem direct responsabili pentru imaginea festivalului și pentru materialele realizate! Onorați de a ni se fi încredințat așa o provocare, suntem bucuroși de rezultat. Am avut de [...]
MAI MULTCOMENTARII (0)Vizualizări: 623

 


Tags:   

 
03.01.2017 carla duschka

Într-o mare de layout și grafici de tot felul, ni se întâmplă iar desen la atelier. Uneori apar oameni care ne cer ilustrație și suntem foarte bucuroși să ne așezăm din nou la planșetă. Ne amintim de vremurile când doar desenam și realizăm, o dată în plus, cât de important este desenul în tot ceea ce facem. 

Vedeți în imagini propunerea mea de ilustrație, compoziție, concept grafic, a unui text foarte fain, scris de un tată împreună cu fiica lui. A Sweet Dream [...]
MAI MULTCOMENTARII (3)Vizualizări: 1081

 


Tags: