24.06.2013 carla duschka
În așteptarea volumului III din această serie, pe care, acum știm, îl vom lansa la sfârșitul acestui an, Atelierul de grafică dăruiește o casetă GF cu primele două cărți, unuia dintre cei care se abonează la newsletter în perioada 20 iunie - 20 iulie 2013, sau autorului celui mai inspirat coment. Și, ne-am mai gândit, se pune și share-ul acestui post de pe FB.
Vă așteptăm! Succes! Tragerea la sorți, pe 20 iulie (mai multe detalii despre cărți aici
PS. În casetă intră perfect și volumul III. De mult îl coacem:)


foto Andrea Nastac
carla duschkaeste licențiată în arte plastice, grafică (studii universitare la Bucuresti și postuniv. la Berlin) având ca principală preocupare grafica de carte. Este grafician la Atelierul de grafică și asistent universitar în cadrul UNArte București. Este unul din fondatorii proiectului GF.
Vizualizări: 1862

 

 


Tags:                            

 

 

cosmina

25.06.2013 la 09:57

celui mai inspirat comment in general sau pentru acest articol in particular?si cum departajati categoriile? pentru ca abonarea e una si commentu e alta. adica inteleg ca cei deja abonati ar fi dezavantajati dar si cei care scriu tot asa ar fi. deci faceti doua urne? si cine da share la cati oameni minim? unde e regulamentu, regulile, conditiile si termenii?????!!!!!! :)))))))) va rog sa luati acest comentariu drept ceea ce este: un mare zambet de bucurie la aflarea vestii volumului 3!!! bravo oameni buni!

Reply

echipa GF

25.06.2013 la 11:22

- răspuns pentru cosmina -

dragă Cosmina, dragi oameni, într-o singura urnă intră si noii abonati si comenturile de oriunde pe GF, si share-urile pe FB la postul care anunta loteria asta. In rest, fara reguli, fara termeni, fara conditii, doar noroc! Și zâmbete că, în sfârsit vine si volumul III :)

Reply

cosmina

26.06.2013 la 11:29

deci consider ca m-am inscris si considerati ca voi asasina de comenturi toate rubricile :)))))) care este este!!!

Reply

ciprian

05.07.2013 la 14:49

very nice package

Reply

Ilinca

13.07.2013 la 17:11

Am avut ocazia sa rasfoiesc volumul I, este foarte tareeeeeee. Normal ca mi-ar placea sa le am pe toate trei...... nu incape indoaiala. Mult spor pentru volumul III si o zi minunata!

Reply

Catalin

17.07.2013 la 17:12

must have :].

Reply

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite