Graphic front - intentie graphic front - termeni si conditii

Termeni și condiții


Garanții

gf garantează pentru corectitudinea informațiilor de pe site; totuși, nu sunt excluse eventuale erori de culegere sau programare. gf nu poate răspunde în niciun fel pentru informațiile și conținutul din link-uri externe și nu garantează pentru conținutul din comentariile utilizatorilor.

Funcționalitate
Ne străduim să asigurăm o cât mai bună funcționare și ușurință în navigare. Orice sesizare sau sugestie ne va fi de ajutor în strădania noastră de a îmbunătăți acest site.
Mai departe, gf nu poate răspunde pentru buna funcționare a echipamentelor electronice ori pentru securitatea modului utilizatorilor de a accesa internetul.
Copyright
Dacă nu apare în mod special altfel specificat, toate imaginile și textele prezente pe site sunt proprietatea gf. Conform legilor românești și internaționale în vigoare, ele nu pot fi preluate total sau parțial fără acordul prealabil, explicit al gf.
Livrare
Pentru detalii legate de cumpărare și livrare, vă rugăm trimiteți un e-mail la adresa pr@atelieruldegrafica.ro
Modalități de plată

Plata ramburs - se plătește numerar, la momentul livrării cărților și a facturii. În cazul în care adresa de facturare este diferită de cea de livrare, se plătește la momentul recepționării facturii.

Plata prin OP - prin transfer bancar, fie prin internet-banking sau prin completarea unui ordin de plată la bancă. La transferul bancar trebuie specificat la explicații numele cărții. Datele noastre sunt următoarele: SC Atelierul de grafica SRL, sect. 5, Bucureşti, RO17685960, Banca: Raiffeisen Bank, Contul: RO94 RZBR 0000 0600 0670 2953.

Plata prin Paypal - pentru mai multe detalii, vă rugăm trimiteți un e-mail la adresa pr@atelieruldegrafica.ro

Confidențialitate

Datele şi informaţiile utilizatorilor acestui site vor fi folosite doar pentru expedierea cărţilor comandate şi pentru activitatea internă (trimiterea de newslettere cu acordul destinatarului). Nu vor fi transmise, nici măcar parţial, altor instituţii, organizații, firme sau persoane fizice; nu vor fi făcute publice, sub nicio formă pe site-ul gf sau pe alte materiale publicitare. Dincolo de legile referitoare la stocarea datelor, acest lucru ține de respectul pe care îl garantăm vizitatorilor noștri.