II
artisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarieartisti-romani: pavlin-nazarie
Desene și picturi de Pavlin Nazarie
Colecția Mugur Nazarie
S-a născut în ianuarie 1909 în Basarabia, dar din copilărie a trăit la Bucureşti. Se declara un "autodidact”, participant la zeci de expoziţii cu afişe, cu un număr impresionant de coperţi şi ilustraţii de carte, dar şi cu alte numeroase tablouri şi desene. Mai multe desene semnate Pavlin Nazarie la Arhiva GF: Ilustratie de carte și Tipar.
 

 
Tags:         
Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite