II
artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980artisti-romani: helga-unipan-1980
Helga Ana Unipan 1980
Colecția Atelierul de grafică
Este născută în 1938 la Timisoara. Urmează facultatea în cadrul Institutului de Arte Ion Andreescu din Cluj. Este grafician, membru al UAP, iar o parte din lucrările sale sunt expuse la Muzeul de Caricatură din Basel (Elveția),  Muzeul Național de Artă din Cluj-Napoca, Muzeul de Caricatură din Gabrovo (Bulgaria) și în Muzeul de Caricatură din Istanbul (Turcia). S-a făcut cunoscută ca ilustrator de carte având colaborări cu scriitori și edituri din România, Ungaria și Germania.
Joseph von Eichendorff – Aus dem Leben  eines Taugenichts (Din viața unui pierde-vară), Ion Creangă Verlag, Bukarest 1980.
 

 
Tags:      
Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite