17.08.2011 reporter gf
Bicicleta este cel mai grafic vehicul, fiind făcută doar din linii - dar n-am să dezvolt aici această teorie a mea. Nici nu voi povesti cât de benefic, sănătos și reconfortant e mersul pe bicicletă. Cu siguranță s-a scris mult despre asta. Vreau să punctez doar, că cine n-a pedalat cât de cât în viață, e timpul să înceapă s-o facă. Cu atât mai mult cu cât numărul manifestărilor de gen de la noi crește an de an. Anul acesta s-a mai adăugat încă un maraton de mountain bike: al vinului! Ieri, 4 iunie, pe un soare sclipitor și un verde viu al viilor, s-a pedalat de la ora 11.00 până în jurul orei 18.00. Organizat impecabil - mulțumim! -, evenimentul a bucurat pe toată lumea: participanți, localnici, pe toți cei care au fost de față. Sâmbăta viitoare se pedalează la Mediaș. Să nu ziceți ca nu v-am spus...
Mai multe poze, peste 250, gasiti aici, până pe 19 iunie 2011.
Și mai multe poze gasiți pe www.maratonulvinului.ro


reporter gf este omul din atelierul nostru care se nimerește să fie pe teren. De obicei merge cine nu are de lucru, sau cine e foarte pasionat de ceva anume.
Vizualizări: 621

 

 


Tags:

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite