14.05.2017 reporter gf
Ajuns la a saptea ediţie, Maratonul Vinului este primul concurs Mountain Bike cu scop caritabil din Romania. 
În acest an MARVIN a avut loc Sâmbata 13 Mai 2017 în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul s-a dat la ora 10.00 AM pentru copiii mici și la ora 11.00 AM pentru adulți și copiii mai mari.

Cursa a fost de tip XCO şi a constat în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la ediția de anul trecut participanţii au putut opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.
Și anul acesta copiii au avut traseelor lor. Copiii mici au participat pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari au luat startul startul pe tura de 18 km.

Imagine eveniment/ Atelierul de grafică
Coordonator eveniment/ Cătălin Sprânceană

Mai puteți vedea poze din edițiile anterioare aici.
Foto/ reporter GF

reporter gf este omul din atelierul nostru care se nimerește să fie pe teren. De obicei merge cine nu are de lucru, sau cine e foarte pasionat de ceva anume.
Vizualizări: 1376

 

 


Tags:

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite