15.05.2016 reporter gf
Sâmbăta trecută ne-am adminstrat încă o ediție de Marvin. A șasea. O zi foarte frumoasă în întregul ei, de dimineață până spre sfârșit. O doză de bună dispoziție, sănătate, oxigen, culoare ne-a pătruns adânc până în oase. Ne-am încălzit în toate cotloanele, de la ligamentele musculare până la cele ale sufletului. Totul a fost gândit pentru bunul plac al celor peste 600 de oameni prezenți. Nu știm cum e în restul anului în orașul Urlați dar ziua cu Maratonul Vinului e întotdeauna faină, cu un tonus excelent. 
Mulțumirile converg către BikeXpert, principalul organizator, responsabil cu primirea caldă, bunătățile pe toate fronturile! 

Mulțumim și noi pentru încrederea de a ne da pe mână imaginea acestui eveniment. A fost o colaborare plăcută, sperăm să mai facem! 

Mai puteți vedea poze din edițiile anterioare aici.


Foto Carla Duschka
reporter gf este omul din atelierul nostru care se nimerește să fie pe teren. De obicei merge cine nu are de lucru, sau cine e foarte pasionat de ceva anume.
Vizualizări: 563

 

 


Tags:

 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite