12.06.2012 reporter gf
Sunt anumite locuri care oferă spactacol diferit în fiecare zi a anului. Niciodată nu poți să spui că ai văzut totul. Totuși trecerea de la un sezon la altul e mai vizibilă, mai ales când intervenția omului întârzie. Mă gândeam că până la urmă, în vremurile noastre, de intervenția asta ar trebui să ne temem cel mai mult. Omul nu reușește să sfințească locul. În România nici nu-și propune. Ce vedeți în aceste imagini este un Transfăgarășan care parcă n-ar mai vrea oameni pe spinarea lui. Parcă are o reacție, parcă e iritat de tarabele infecte parazitare care i-au iesit prin piele.
Altfel e absolut adorabil. Trebuie văzut, dar atins cât mai puțin.

reporter gf este omul din atelierul nostru care se nimerește să fie pe teren. De obicei merge cine nu are de lucru, sau cine e foarte pasionat de ceva anume.
Vizualizări: 631

 

 


 

 

Graphicfront vă recomandă ca opiniile exprimate să fie scurte şi la obiect. În general, nu trebuie să depăşească lungimea articolului original. Comentatorii trebuie să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la discuţie şi să folosească un limbaj corect şi civilizat. Graphicfront îşi rezervă dreptul de a modifica sau respinge comentariile care nu întrunesc aceste cerinţe.

nume

adresa e-mail

introduceţi exact codul din imagine

trimite