11.02.2016 event

Cărtureşti belongs to those who have imagined. A year has passed since "Carousel light" descended from imagination and became one of the most beautiful bookstores in the world.

We celebrate that birthday, Saturday, February 13, with:
✿ Awards surprise for the first 300 customers
♫ singing Concert We colors | 18:00
♫ Class Concert | 20:00

* Entrance is free *

More here FB Event
READ MORECOMMENTS (0)Views: 13

 

 


 

 

 
27.01.2016 event

Din 28 ianuarie, librăria Cărturești Quinet devine ▶ Fandom ◀, un spațiu dedicat benzilor desenate și celor care le citesc sau le creează în România. Sărbătorim transformarea joi, 28 ianuarie, de la ora 17:00, printr-o petrecere de deschidere cu punch și DJ set la care invitații pot veni costumați în personajele preferate. Cele mai interesante costume vor fi premiate la sfârșitul serii cu reviste, albume și accesorii pentru super-eroi. În plus, doar în [...]


 
14.01.2016 event

Proiectul prietenului nostru Dragos Lumpan, Ultima Transhumanță, la care am avut și noi bucuria să lucrăm, a fost nominalizat la premiile Administrației Fondului Cultural Național la categoria:Premiul pentru activarea patrimoniului imaterial – se acordă unei inițiative care a adus în actualitate și a făcut relevant pentru societatea contemporană patrimoniul imaterial punându-i în valoare resursele identitare)

Ne bucurăm, îl felicităm și ne amintim cu [...]